tratament ejaculare precoce,ejaculare prematura,erectie,tratament impotriva ejacularii precoce
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4

0761.094.613
0720.394.492

aviz Ministerul Sanatatii si al Institutului de BioResurse Alimentare


PROGRAM

Luni - Vineri 8:30 - 20:00
Sambata 10:00 - 17:00


Epimedium Grandiflorum

epimediu grandiflorum planta tratament ejaculare prematura

"Buruiana tapului pofticios", cum ii spun chinezii, este folosita de multa vreme ca afrodisiac natural. Este o planta afrodiziaca care influenteaza benefic mai multe aspecte ale biochimiei sexuale, ajuta functia erectila si stimuleaza producerea de hormoni androgeni. Indicatii terapeutice: - cresterea potentei - îmbunatatirea performantelor sexuale la barbati - reglarea functiei erectile - reglarea si mentinerea functiei glandelor sexuale

Rhodiola Rosea

rhodiola rosea planta din tratament potenta

Numită si "rădacina de aur" sau "rădacina arctică", este considerată o plantă sacră. Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste si restabileste capacitatea de aparare a organismului si imuno-toleranta.Supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne). Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal..
Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la barbati cat si la femei.
La persoanele cu diabet, accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.

Panax Ginseng (Extract de radacina de ginseng)

Panax Ginseng extract de radacina tratament eliminare ejaculare prematura

Este cu adevarat o substanta miraculoasa cu multiple calitati: ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile de mediu si la stres, sustine vigoarea fizica si induce rezistenta psihica, restabileste capacitatea de munca fizica si intelectuala. Este foarte eficient in convalescenta, restabileste functiile si metabolismele organismului, dezintoxica organismul, incetineste procesul de imbatranire, amelioreaza sanatatea in general si induce longevitate. Consumul de ginseng este util pentru toata lumea indiferent de varsta si sex.
Panax Ginseng stimuleaza sistemul nervos central si activitatea cerebrala, mareste nivelul de dopamina si este util in eforturi intelectuale mari (pregatire examene), memorie deficitara, oboseala psihica, depresie, anxietate.
Scade nivelul colesterolului sanguin, normalizeaza tensiunea arteriala, inhiba agregarea plachetara si impiedica formarea de trombi vasculari, este un tonic cardiac, stabilizeaza frecventa cardiaca si este foarte util ca tratament naturist in hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca. Pierderea memoriei poate fi si o consecinta a congestiei cerebrale - dementa vasculara - afectiune in care, un tratament naturist cu ginseng mareste capacitatea de memorare.
Este un bun imunostimulant, previne aparitia cancerului, a infectiilor in general si este foarte util in imunitate deficitara a organismului.

Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara)

Cinnamomum zeylanicum pentru pastile potenta si eliminarii ejacularii preventive

Este un arbore tropical din familia dafinului si atinge inaltimi de 6-7 m in salbaticie. Polimerii polifenolici din componenta scortisoarei au multiple efecte benefice pentru organismul uman. Stimuleaza secretia insulinica, ajutand la mentinerea glicemiei sub control. Cresc consumul glucidelor in muschii striati, crescand astfel capacitatea de efort fizic. Sunt antioxidanti naturali, reducand procesele degradative si incidenta afectiunilor ce au la baza efectul nociv al radicalilor liberi. Regleaza pofta de mancare. Maresc rezistenta organismului fata de probleme circulatorii si cardiace.

Produse Beneficii Cum Functioneaza Administrare Studiu Clinic Avize Distributie Contact